Metode de plata


OLD Magazin (oldmag.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs


Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
Pentru livrarea catre persoanele juridice, curierul este imputernicit sa taie chitanta fiscala ce se va inregistra in contabilitate alaturi de factura pentru produse.

Transfer bancar (ordin de plata)


Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.
Transferul banilor se poate face folosind datele de mai jos:


SC TEKMATOOLS SRL

CIF : RO 27995306

NR. REG. COM : J51/39/2011

CONT : RO27BUCU2342232623021RON

BANCA : ALPHA BANK

Plata la sediu


Plata se efectueaza integral la sediul magazinului (numai pentru persoane juridice si doar dupa agreerea acestei metode de plata de catre noi)

Plata cu cardul


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!