Intrebari frecvente


Intrebari despre produse si comenzi 

Cum pot cauta un anumit produs in magazin? 

Pentru a cauta un produs, te rugam sa folosesti modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introdu informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, ti se va afisa o lista a rezultatelor compatibile. 

Sunt persoana juridica. Pot cumpara? 

Da, Tekmatools SRL (oldmag.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, te rugam sa introduci datele care ti se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda. 

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client? 

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, vei avea optiunea sa introduci informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite. 

Administrarea contului de client 

Am uitat parola contului. Cum procedez? 

In cazul in care nu iti amintesti parola contului, te rugam sa folosesti optiunea parola uitata, disponibila in pagina contul tau

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu? 

Pentru a modifica datele din contul de client, te rugam sa te autentifici in cont si sa accesezi apoi optiunea de editare detalii cont, sau modificari adrese disponibila in sectiunea Contul meu. 

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara? 

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa iti creezi un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ai adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi. 

Pot modifica o comanda lansata? 

In cazul in care doresti sa modifici o comanda, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact de pe site. Te rugam sa precizezi si ID-ul comenzii, pe care il poti regasi in sectiunea istoric comenzi

Pot afla informatii despre comenzile anterioare? 

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea istoric comenzi

Intrebari generale 

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez? 

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, vte rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact de pe site. 

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez? 

In acest caz, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.