• YATO YT-82601 Vibrator de beton,2300W, 35mm, 4.0m..

Tip utilizare: Constructii

De ce recomandam acest produs ?

 • Proiectat pentru beton, cu vibratii de inalta frecventa pentru a obtine o masa cu o suprafata uniforma si pentru dezaerarea acesteia. 
 • Acest lucru este esential pentru acoperirea corespunzatoare a elementelor de armare pentru plafoane si coloane si pentru obtinerea rezistentei betonului specificate in proiectul de constructie.
 • Pentru coloane vibratoare si elemente inguste cu o inaltime de 3-4 m, precum si fundatii, plafoane, lianti si beton prefabricat
 • Durabil si solid
 • Rezistent la socuri
 • Usor de utilizat
 • Diametrul furtunului de 35 mm se potriveste majoritatii dispozitivelor de actionare
 • Sunt incluse in set: bile de transmisie, furtun 

Specificatii tehnice:

                     Putere nominală:               2300W

                     Tensiune nominală:             ~ 230 V

                     Frecvență nominală:            50 Hz

                     Rotații nominale:             4000 min-1

                     Lungimea rolei :              4m

                     Diametrul bilei:              35mm

                     Nivelul zgomotului:           presiunea sonoră <70 dB (A), puterea sonoră <85 dB (A)

                     Nivelul vibrațiilor:          <2,5 m / s2


                     TOYA ROMANIA S.A. este unul dintre liderii pe piata de unelte manuale şi electrice. O strategie corporativa precisa, permite introducerea continuă de produse inovatoare, castigand astfel noi pieţe printr- o continua dezvoltare a strategiei de segmentare si este in acelasi timp o garantie pentru profitul şi dezvoltarea companiei într-un mod economic corespunzator.

                     Produsele TOYA sunt sinonime cu unelte profesionale de cea mai înaltă calitate, service unic şi individualizat, pentru cei mai exigenţi clienţi.

                     TOYA este unul dintre cele mai puternice grupuri de dezvoltare de capital din segmentul de articole de fierărie si unelte, aflat într-o puternică extindere, dar şi unul dintre puţinele care în mod sistematic, atât în anii de creştere economică cât şi în anii de criză, şi-au crescut în mod dinamic cota de piaţă, prin stabilirea de noi sucursale şi reprezentanţe în Europa şi Asia, ca de exemplu în Spania, Germania, România şi China.Compania a fost înfiinţată în Polonia în urmă cu peste douăzeci de ani. Acum este cunoscută ca o companie ce operează în întreaga lume, având peste 400 de angajaţi.

                     Capacitatea de a crea mărci puternice ca : YATO, FALA, FLO, POWER UP, STHOR, VOREL şi TOYA GOLF & COUNTRY CLUB WROCLAW este cel mai important factor ce distinge compania de concurenţii săi. Cei peste 1500 de clienţi reprezintă rezultatul unei calităţi ridicate, a celei mai bune garanţii şi în cele din urmă, a loialităţii faţă de brand.

                     Grupul TOYA are o reţea logistică profesională, incluzând centre moderne de logistică şi distribuţie, puncte de tranzit şi depozite mari care pot adăposti peste 400000 de paleţi, asigurând depozitarea şi livrarea eficientă a produselor către clienţii din întreaga lume.                     YATO YT-82601 Vibrator de beton,2300W, 35mm, 4.0m..

                      Yato
                     • Producător: Yato
                     • Cod produs: YT-82601
                     • SKU: YT-82601
                     • Disponibilitate: Stoc epuizat
                     • 799,00 Lei

                     Etichete: YATO, YT-82601, Vibrator de beton, 2300W, 35mm, 4.0m