• Cheie reglabila pentru filtru de ulei 74 95 mm CRV Topmaster Profesional..

Tip utilizare: Profesional


Garantie: Conform legii


De ce recomandam acest produs ?

  • Tratat anticoroziune
  • Calitate ridicata
  • Design original cu margine subtire pentru acces in spatiile inguste

Date tehnice si componenta:

Marime filtre acceptate: 74-95 mm

 


 

Marca TOPMASTER

A fost introdusa pe piata in anul 2001.Datorita strategiilor de marketing si de vanzari ,a avut un succes rapid pe piata din Bulgaria.In prezent Topmaster Profesional este marca cu cea mai rapida dezvoltare in Bulgaria.Numarul de repre a ajuns la peste 1000 ,ajungand sa fie bine cunoscute in multe regiuni precum: Macedonia, Kosovo, Romania, Serbia, Rusia, Orientul Mijlociu, Grecia si Africa.

Principalele caracteristici  ale marcii Topmaster Profesional sunt:calitatea excelenta,siguranta in folosire,inovatii tehnice si design.

Uneltele Topmaster Profesional au certificate GS emise de catre TUV.

Materiale si manufacturarea

Materialele din care sunt produse uneltele Topmaster Profesional sunt cele mai bune pentru acest tip de unelte-SVCM,S2,Crom-Vanadiu,Crom-Molibden obtinanadu-se astfel unelte rezinstente si usor de folosit.Proiectate si produse sub cele mai inalte standard de calitate ,uneltele Topmaster Profesional sunt sigure si au o durata de utilizare indelungata.

Majoritatea produselor Top Master beneficiaza de garantie pe viata in conditiile utilizarii lor conform cu specificatiile.

Cheie reglabila pentru filtru de ulei 74 95 mm CRV Topmaster Profesional..

  • 24,00 Lei

Etichete: cheie, filtru, ulei, service, auto, topmaster, profesional, crom, vanadiu